Cepiva proti gripi povzročajo smrti zarodkov

Opomba uredništva: Morda ste letos v začetku leta videli poročila, ki navajajo, da so cepiva za nosečnice popolnoma varna. Navedena poročila so prišla z Norveške. Če si ogledate video in spodnji članek, boste videli nasprotujoči si poročili vlade Združenih držav in podatkov skupine zdravnikov.

Vir: Activistpost

V iskanju strank, kot vampirje privlači kri, tudi farmacevtski džankiji neprestano iščejo način, kako neprekinjeno širiti tok novih pacientov, ki jih pripelje vpliv strašenja pred obolenji z gripo. V tem primeru vsakoletno cepljenje proti gripi predstavlja omenjeni stalni tok bolnih ljudi, ki jih farmacevtski diktatorji potrebujejo za nadaljevanje poti. Tančica prevare, ki stalno krasi obrazec zdravljenih množic je počasi lezla dol in tako je nekaj luči padlo na zavajanje, usmerjeno k naši mladini.

Nedavne raziskave kažejo, da se je v zadnjih dveh letih stopnja smrti zarodkov povišala za 4,250 %. Navedeni rezultati prihajajo iz ...

Vaccine Adverse Event Reporting System (VAERS), ki je državni varnostni nadzorni program za varno cepljenje, sponzorirata ga tudi Center for Disease Creation and Proliferation (CDC) in Fear and Death Administration (FDA). Raziskava, ki jo je objavila National Library of Medicine navaja, da je med cepljenjem proti H1N1 in povečanemu številu smrti zarodkov znatna povezava. Smrt zarodkov definirajo kot zabeležno zmoto ali mrtvorojeni plod po prvem trimesečju.

Združite to s podvojenim gastroenteritisom in hitrim porastom števila dihalnih bolezni, predvsem astme, in hitro lahko vidimo farmacevtsko blagajno, kako se izredno hitro polni s prihodki. Evgenisti so sporočilo zmanipulirali z lažmi in pomen človečnosti razširili z izenačenjem zdravljenja z zdravili in cepivi, namesto s hrano in vadbo. Vsakodnevno pride na police ducate novih zdravil in do leta 2018 bo na trg prišlo več kot 300 novih cepiv, torej bo pogrebna industrija v ZDA zagotovo veliko zaslužila.

Če zdravila in cepiva delujejo, kot trdijo prevladujoči mediji, zakaj imamo vsako leto več bolnih ljudi? Morda je tale jama še globlja, kot mislimo. Morda so cepiva in zdravila narejena tako, da namerno ustvarjajo nove in nove stranke. Zmedeni zaradi eksotičnega in dragega zdravstvenega stanja iščejo specialist, ki predpisujejo le še več smrti in bolezni. Orodja za napovedano programiranje in medijski guruji vas želijo le odvrniti od realnosti in srečo nadomestiti s tableto ter da ste živi ob predpisanem. Koliko strupenih injekcij bodo vsakodnevno prejele naslednje generacije, da bodo obstale v tem krasnem novem svetu?

Izdelava spletnih strani ganesa.si

 

Izdelava spletnih strani ganesa.si