Hrana, ki zdravi (in spominja na telesne organe)

Zelenjava in sadje v sebi nosita vzorec, ki je podoben telesnemu organu ali fiziološki funkciji telesa. Ta vzorec deluje kot znamenje ali znak ter hrani in zdravi telesne organe.

Oglejmo si nekaj podobnosti in blagodejnih lastnosti.

Korenje

Kolobar korenja spominja na človeško oko. Ima zenico, šarenico in razširjene linije resnično spominjajo na človeško oko. Tudi znanstveniki so potrdili, da korenje krepi krvni obtok in izboljšuje delovanje oči.

Paradižnik

Paradižnik ima štiri prekate in je rdeče barve. Tudi srce ima štiri prekate in je rdeče barve. Vse raziskave so potrdile, da paradižniki blagodejno delujejo na srce in kri.

Grozdje

Grozdne jagode visijo v grozdu, ki ima obliko srca. Vsaka grozdna jagoda izgleda kot krvna celica in raziskave so potrdile, da grozdje blagodejno vpliva na srce in poživlja kri.

Orehi

Jedro oreha izgleda kot majhni možgani, z levo in desno polovico oziroma z malimi in velikimi možgani. Tudi gube ali zavoji pri orehu spominjajo na možgansko skorjo. Vemo, da orehi pomagajo razviti preko tri ducate živčnih oddajnikov za možgansko delovanje.

Fižol

Rdeči ledvičasti fižol dejansko spodbuja delovanje ledvic in da, spominja na človeške ledvice.

Zelena, rabarbara, por itd.

Zelena, rabarbara, por in še več je take zelenjave (in sadja), ki fizično spominjajo na kosti. Ta živila vplivajo na trdnost kosti. Kosti sestojijo iz 23 % natrija in ta živila vsebujejo 23 % natrija. Če vam primanjkuje natrija, ga telo srka iz kosti, kar kosti slabi. Tovrstna živila zopet zapolnijo potrebe po natriju v telesu.

Jajčevci, avokado in hruške

Jajčevci, avokado in hruške krepijo zdravje, delovanje maternice in materničnega vratu, pa tudi izgledajo kot omenjena ženska organa. Sodobne raziskave so pokazale, da samo en zaužit avokado na teden pomaga ženski, da hitreje izgubi kilograme pridobljene med nosečnostjo, hormoni pridejo v ravnovesje. Avokado prav tako varuje pred rakom na materničnem vratu. Nadvse zanimivo je naslednje dejstvo: natanko 9 mesecev je potrebnih, da vzgojimo avokado (od cveta do zrelega sadeža).

Fige

Fige so polne semen in med rastjo visijo v paru. Fige povečajo gibanje spermijev, število spermijev in plodnost.

Sladki krompir

Sladki krompir spominja na trebušno slinavko. Dejansko uravnoteži glikemični indeks pri diabetikih.

Olive

Olive krepijo zdravje in delovanje ovarijev.

Čebula

Čebula je podobna telesnim celicam. Sodobne raziskave so pokazale, da čebula pomaga odstraniti odpadne snovi iz vseh telesnih celic. Proizvaja solze, ki očistijo vrhnje plasti v očeh.

Banane, kumarice in blučke

Banane, kumarice in bučke blagodejno vplivajo na velikost in moč moškega spolnega organa.

Arašidi

Arašidi imajo močan učinek na moda in libido. V srednjem veku je cerkev moškim prepovedala uživanje arašidov.
Ste vedeli, da arginin, glavna sestavina v viagri, pride iz arašidov.

Izdelava spletnih strani ganesa.si

 

Izdelava spletnih strani ganesa.si