Uporaba zakona privlačnosti

Vesolje

Zakon privlačnosti pravi, da ste vsak pozitivni ali negativni dogodek, ki ste ga doživeli, priklicali sami. Recimo, da vam je prijatelj posodil denar, ko ga niste imeli. To ste priklicali sami, tudi če se ne zavedate, kako uporabi zakon. Recimo, da vam je učitelj, sošolec, sodelavec ali kdo drug ta dan grenil trenutke. Tudi to ste priklicali sami. Še enkrat: zakon uporabljamo vsako sekundo in vsak dan. Priklicali ste tudi prebiranje tega prispevka! V bistvu obstajajo le trije osnovni koraki: prosite, verjemite in prejmete.

Kaj morate storiti?

Sprostite se

Meditirajte 5 do 10 minut. To bo okrepilo moč možganov in vaš um bo v umirjenem stanju. Izbira je vaša, vendar je priporočljivo.

 

Pri željah bodite neomajni, in, ko se odločite, ne dvomite vase

Pomnite, da pošiljate zahtevo v vesolje, ki je ustvarjeno z mislimi in se tako odziva na misli. Natančno vedite, kaj želite. Če niste jasni in/ali prepričani, vesolje dobi nejasno frekvenco in vam pošlje neželene rezultate. Torej bodite prepričani, da je to nekaj, kar vas res veseli.

Prosite vesolje

Zahtevajte. Ni vam potrebno dejansko izgovoriti ali uporabiti besed, saj jih ne sliši. Sliko želenega pošljite vesolju. Vesolje bo odgovorilo. Stvari morate videti, kot da so že vaše.

Vizualizirajte jih. Podrobnejša je vizualizacija, bolje je. Če želite dobiti konzolo Nintendo Wii, si predstavljajte, kako sedite in na njem igrate igrico. Predstavljajte si, kako držite krmilo, igrate najljubšo igrico ali igrice in se dotikate konzole. Če vam srce bije za neko osebo, si predstavljajte, kako se sprehajate z njo/njim, se je/ga dotikate ali božate, morda celo kako osebo poljubljate. Sedaj si že lažje predstavljate.

Zapišite vašo željo

Začnite z besedami: "Sedaj sem tako srečen/srečna, ko ..." in zaključite stavek ali odstavek, v katerem vesolju poveste, kaj želite. Pišite v sedanjiku, kot da želeno že imate. Izogibajte se negacijam. Vsak dan, dokler želja ne postane resničnost, zaprite oči in si predstavljajte vašo željo, kot da se dogaja v tem trenutku.

Občutite jo

Začutite občutke, kako je, ko ste željo prejeli. Delovati, govoriti in misliti morate, kot da jo prejemate sedaj. V bistvu je to najpomembnejši in najmočnejši korak pri uporabi zakona privlačnosti, saj tu začne delovati in včasih, če to storite, ne čutite več potrebe, da bi jo še dobili, ker se vam zdi, da jo že imate! In nato vesolje manifestira to misel in občutek, nato pa jo prejmete.

Pokažite hvaležnost

Zapišite vse stvari, ki vam jih je dalo vesolje. Bodite hvaležni za to, kar že imate in bodite hvaležni za vse stvari, ki vam jih je dalo vesolje. Vesolje je za nas storilo ogromno stvari.

Vračilo v obliki hvaležnosti vesolje motivira, da opravi še več in v vaše življenje prinese še več stvari. Če vas je kdaj kdo nadlegoval, nato pa s tem prenehal, bodite hvaležni za to. Če vas oseba, v katero ste se zagledali, tudi ljubi ali ne, a ne poslal(a) njene/njegove ljubljene osebe nad vas, bodite hvaležni tudi za to. Vesolju se zahvalite tudi za to. Izkaz hvaležnosti vesolje prestavi v najvišjo prestavo in tako bo še hitreje izpolnilo vašo zahtevo.

Zaupajte vesolju

Predstavljajte si še eno dimenzijo, ki je skoraj identična resničnemu svetu, vendar se tam vsaka vaša želja uresniči v trenutku. Sebe si predstavljajte v tej dimenziji, kjer vse, kar prosite vesolje, pride k vam v trenutku. Ne iščite tistega, kar ste prosili. To je tisto, pri čemer ljudje običajno zamočijo. Če morate pozorno spremljati dogodek, ki uresniči vašo željo, to vesolju pove, da tega nimate in tako na koncu želenega ne boste imeli. Bodite potrpežljivi. Ne bodite prizadeti, če se stvari ne zgodijo nemudoma. Ne poudarjajte 'kako' stvari ... Naj to namesto vas stori vesolje. Ko vesolju odvzamete vlogo skrbi 'kako', to kaže, da vam primanjkuje vere in vesolju sporočate, kaj naj stori, čeprav ima vesolje veliko večje znanje in moč, kot človeštvo.

Prevod članka: Ganeša

Izdelava spletnih strani ganesa.si

 

Izdelava spletnih strani ganesa.si